De tweede en derde Juniorclass


Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst wat schreven, maar nu is er toch weer een nieuwe update!

Op 23 maart en 20 april hebben we twee juniorclasses gehad. De onderwerpen waren deze twee middagen ‘Elektrische systemen’ en ‘Teambuilding en tactiek’.

De eerste van de twee juniorclasses, over de elektrische systemen, kregen wij in grote lijnen te horen hoe de elektrische systemen in elkaar moeten worden gezet. Daarnaast werden ook bepaalde onderdelen gedetailleerd uitgelegd. Een voorbeeld hiervan zijn de zekeringen. Onderaan dit bericht is de presentatie te zien die door Harry van der Pol werd gebruikt om uitleg te geven over de elektrische systemen.

De derde Juniorclass ging het over teambuilding en tactiek. Als team konden we zien wat voor eigenschappen elk persoon binnen ons team heeft. Daarna vertelden een aantal leden van het NHL Solar team wat over de manier waarop zij hun zonneboot op afstand in de gaten konden houden tijdens de races. Tot slot gaven zij ons nog een tip mee voor de races.

Hierna vertelde André Krul, de keeper van SC Cambuur, waarom het belangrijk is dat er een goede sfeer binnen een team is en hoe hij in het verleden om is gegaan met tegenslagen en overwinningen met een team.

Na de laatste Juniorclasses zijn wij redelijk voorbereid op de eerste wedstrijd.


Deze presentatie is gemaakt en gepresenteerd door Harry van der Pol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *